THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, January 11, 2012

2012

Hepi New Year... Hehehehe still tak terlambat g kan wish new year....


Ya tahun sudah bertukar dari 2011 ke 2012 tp saya??? ermmmm (sambil berfikir).... Before taip pape i wanna say sory la erk coz terlampau lama tidak menaip & otak pun sudah tia tau mo fikir apa.... (Senyum jak la erk)......


Hope tahun ni much better then before...  N segala keburukan & perkara yang tia bagus tahun lepas dapat di hindar dari terjadi lagi... :)


Yang pastinya segalanya akan diubah... Hanya perlu sedikit masa sahaja tuk mengubah.... Mata sudah terbuka luas... Otak pun sudah dicuci bersih... & Segala yang disimpan daripada saya pn sudah terbongkar kan..... 


Malam New Year adalah malam yang membuat kan saya rasa seperti ditampar laju-laju & terus tersedar daripada mimpi yang panjang.... & malam itu juga menjadi saksi satu pengakuan  jujur dari seseorang yang sangat-sangat la buat hati saya jatuh & terus jatuh & hilang entah ke mana.... 


Bukan semua orang suka dengan perangai kita walaupun hakikatnya memang itu la perangai kita sejak azali lagi kan.... Masih terngiang-ngiang lagi perangai-perangai itu.... Tapi mungkin susah tuk orang baru yang memang tia kenal kita kan.... 


Kadang-kadang terfikir juga kenapa la kita selalu jadi perhatian orang & orang tia puas hati dengan kita kan sedang kan kita tia pernah pun ganggu hidup orang.... & now baru saya faham, bukan senang mau senang kan hati semua orang.... mungkin bagi saya yang sememangnya tia pernah ambik pusing dengan kata-kata orang rasa tertampar sekejap..... Perkataan "AYU" atau lebih dikenali dengan perkataan "KONTROL" pun masih ada lagi yang tia suka kan...
Bagi saya korang suka atau tia memang itu la perangai saya.... Bukan direka-reka seperti segelintir orang yang dengan sengaja tuk meng"KONTROL" kan diri dorang.... 


Saya malas la mau cakap lagi.... Takut nanti ada lak yang terasa (saya la tu).... Hehehehe..... So pape pun yang terjadi nanti saya ingin menyusun 10 jari memohon kemaafan & keterlanjuran saya sepanjang tahun 2011 & tahun-tahun sebelumnya.... 


So i see u in next entri k.. hehehehehe 





Luv U oll,

NURUL

0 comments: