THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, January 5, 2011

Permulaan Sehingga Pertengahan Sebelum Pengakhiran

Episod 1....

Hari ni NR nak kongsi "story" yang kira da best la dalam hidup ni..... "Story" ni tak tau la if orang pernah buat.... hahahaha..... "Story" ni tentang "Permulaan Sehingga Pertengahan" sesi perkenalan dengan Mr. Arwin Daneal @ A'win A. Daneal " Sebelum Pengakhiran"nya...... Cam ni "story"nya...... hehehehe........

Segalanya bermula daripada Facebook..... Hehehehehe.... My old Facebook..... Walaupun tidak seperti orang lain tapi NR rasa hepi sangat-sangat...... Bermula daripada "add as friend" yang NR click dalam Facebook dia.... Orang cakap penantian itu cukup seksa kan tapi NR sabar tunggu sehingga la dia "approve request".... Hahahahahaha...... Dia "approve" pun coz "profile picture" yang dianggap lucu gak la.... belum pernah dibuat dek orang (tak tau la juz cakap2 jak).... Bergambar dekat "tab mandi"..... Dia cakap gambar tu nampak lucu sangat ni.... wakakakakakakaka..... NR sendiri pun tak tau cam mana boleh terfikir mahu bergambar dekat "tab mandi" tu......

Semenjak dia "approve request" dalam Facebook tu, kami selalu komen-komen...... NR selalu kenakan dia..... NR kutuk-kutuk dia dalam facebook..... Dia pun layan jak ni.... Wakakakakaka...... Tak sangka kan begitu cepat sangat masa berlalu, kami jadi semakin rapat...... Makin hari makin rapat..... Masa tu NR rasa macam ada keserasian antara kami....Bila tiada komen sehari, NR rasa cam ada sesuatu yang hilang.... Rasa rindu (ya ka??)...... I think so "lah".... Hahahahahaha......

Setelah sekian lama (walaupun tidak lah lama sangat) Bulan Ramadhan pn tiba..... Sehari sebelum puasa dia inbox (facebook) mo minta nombor fon padahal terang-terang dalam facebook tu ada nombor fon NR..... Tu pun NR boleh lagi "main tarik tali"...... Wakakakakakaka....... Dia minta nombor fon NR dengan selambanya NR cakap ambik jak dalam facebook tu..... Terang-terang sudah nombor fon NR tu kn...... Tapi dia jawab "saya mahu minta dari ko"..... "Gentleman" la kunun.... Kunun dia cakap mo kacau time sahur...... NR pun dengan besar hati bagi la nombor fon NR..... Kami tukar-tukar nombor fon.....



* Bersambung...........



0 comments: