THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, January 6, 2011

Kerinduan Terasa

Hari ni rasa tension sangat-sangat..... Keja belum siap satu datang lagi keja lain..... Tapi tak apa..... Semuanya pasti akan siap juga..... Apa yang perlu adalah kesabaran tuk menghadapi semua ini...... Okey ni bukan cerita pasal keja @ work.... Tapi pasal kenangan yang tersangat lah dirindui......

Kenangan yang paling manis mesti akan terus terpahat di hati kan..... Tiba-tiba tergerak lak hati ni tuk mengimbas kembali kenangan itu..... Terasa sangat kerinduan akan kenangan itu.... Kenangan saat pertama kali cuba mengenali hati si Dia..... Bermacam-macam yang dilalui kan...... Rindu tak terhingga..... Bila tengok dan baca kembali saat manis itu terasa macam banyak sangat yang berubah kan....... Kalau lah boleh kembali seperti mula-mula kenal last year adakah akan jadi seperti sekarang??????

Terasa seperti ingin kembali ke saat itu..... Saat bermula dari perkenalan dalam facebook sehingga menimbulkan bibit-bibit rasa "CINTA" dan "SAYANG" sekaligus rasa "RINDU" yang teramat sangat.......

Okey cukup la dulu erk..... Kalau mo luah kan ni sampai besok pun tak habis.... hehehehehehe...... Chow dulu.....

0 comments: