THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, October 28, 2010

Sakit Sangat-sangat....

Sepanjang minggu ini kepala ni sakit sangat......sakit yang tak dapat di bendung ni....ikut kan hati mahu jak hantuk kepala ni di dinding biar sakit ni hilang....tapi tetap sama juga...sakit tu tetap akan datang balik....semalam sakitnya semakin menjadi-jadi....langsung tidak boleh tidur.....jalan penyelesaiannya makan panadol dengan minum cola....baru la dapat tidur.....tadi pagi bangun dari tido terus muntah.....fuhhhh....ingat ok sudah la rupa-rupanya sakit tu menyerang kembali.....nampak gayanya terpaksa la NR buat pemeriksaan selanjutnya di hospital.....kalau terpaksa kena tahan NR tak mahu la stay di hospital 2.....biar la makan ubat tahan sakit sahaja....hope i will be ok n back to normal again.....

Tuesday, October 26, 2010

Kenangan Yang Paling Manis Dalam Hidup ini

Segala-galanya bermula pada 8 tahun yang lalu (kalah setahun jak)....bermula dengan curi-curi pandang....timbul bibit-bibit cinta....tapi hanya mampu di simpan dalam hati...takut kena reject lak kan...hehehehe...how sweet time 2....si DIA tidak mengetahui bahawa hati ini sudah pun terpaut waktu tu....hanya menjadi rahsia di hati ini sahaja....hati ini rupa-rupanya sudah di curi pada 8 tahun yang lepas.....cuma masih belum ada kata putus....menunggu si DIA meluahkan perasaan sungguh sakit....hari-hari hanya mampu tengok dari jauh....bila nampak si DIA rapat dengan perempuan lain...hati ni tiba-tiba cemburu.....sangat-sangat cemburu.....tp buat muka slumber jak la.....tapi tiba-tiba jak si DIA pergi begitu sahaja tanpa sempat tuk bertegur sapa....hati ni rasa betul-betul hilang....seperti hati ini pergi bersama si DIA....banyak yang NR jumpa dan terima tapi hati ini tetap juga tak dapat melupakan si DIA.....ke mana kah si DIA menghilang tanpa mengucapkan selamat tinggal.....


Seperti orang cakap....bila jodoh kita kuat mesti akan bertemu jua.....rupanya jodoh kami kuat.....akhirnya kami bertemu kembali......banyak yang berlaku.....bila ingat kembali rasa lucu sangat.....selalu terserempak tapi masih juga nda bertegur....dan akhirnya, FACEBOOK juga la yang menjadi titik permulaan kami.....thanx to FACEBOOK coz sudah bagi kami peluang tuk memulakan titik permulaan kami......NR add si DIA dalam facebook....agak lama juga NR tunggu DIA approve.....n akhirnya DIA pn approve setelah ternampak picture yang agak lawak juga la...hahahahaha....start dari sana kami terus berhubung dalam facebook.....di sana terpancar satu cahaya kegembiraan dan kebahagiaan di wajah NR......sangat-sangat gembira.....


Then tiba la bulan Puasa...sehari sebelum puasa DIA telah meminta nombor fon NR.....hepinya la time 2.....tapi NR tak nak la nampak excited...hehehehe....NR main soal jawab dulu ngan DIA....n akhirnya no fon pun bertukar.....start dari sana la kami selalu  bermassage....hati ini rasa sungguh bahagia.....seperti ada cinta yang sudah mula mekar kembali setelah menunggu 8 tahun lamanya.....macam-macam cerita tertukar antara satu sama lain.....segala-galanya terungkit kembali....hehehehehe.....


Tiba la pada 04 September 2010 di mana si DIA telah meluahkan perasaan....waktu tu rasa macam mo teriak kegembiraan sebab penungguan selama ini tidak sia-sia.....NR try g mo main tarik tali...NR minta tempoh 3 hari.....hehehehehe...ikut kn hati ni sebenarnya mo jak cakap "YES" time tu juga tp tak apa...sabar dulu.....hehehehe...macam-macam yang terjadi waktu tu.....


Then tiba tarikh 06 SEPTEMBER 2010....dia mana dengan rasminya NR terima diri DIA tuk menjadi sebahagian dalam hidup ini......rasa bahagia sangat-sangat.....tq my DEAR......coz bagi SYG rasa bahagia dan gembira sehingga la ke hari ini.....DEAR la satu-satunya yang ada dalam hati ini....


I LOVE U FOREVER AND EVER MY DEAR.....NOTHING GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU....ONLY U IN MY HEART NOW N FOREVER........

Saturday, October 16, 2010

Hatiku Milik Dia Seorang

Hati....begitu sakit sekali bila ditinggalkan....sakit bila dilukai....sakit bagai ditikam-tikam....sakit hingga menusuk kalbu...tapi hati ini cukup indah bila menyayangi dan disayangi....cukup indah bila mencintai dan dicintai....segala-galanya cukup indah....cinta, kasih dan sayang begitu mekar dalam hati....


Hati....hanya Dia yang berada dalam hati ini....Dia yang memberi cahaya kembali dalam hati ini setelah begitu lama hati ini berada dalam gelap.....tak tau apa yang akan terjadi jika suatu hari nanti Dia pergi....hati ini pasti akan kembali gelap.....hati ini juga akan tertutup rapat.....jika ini yang terjadi biar lah Dia sahaja yang ada di hati ini.....


Hati....bila tiba masanya itu biarlah hati ini tertutup rapat....jangan buka lagi.....jangan biarkan orang lain yang menggantikannya...biarlah nama Dia yang terus terukir indah di hati ini.....biarlah hati ini menanggung luka itu....biar lah hati ini terus sunyi....dan biarlah hati ini terus begitu....biarlah........